Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Задържани трима души за отглеждане и разпространение на наркотици: Открито високотехнологично съоръжение

Задържани трима души за отглеждане и разпространение на наркотици: Открито високотехнологично съоръжение

Днес на брифинг представители на Главна дирекция „Национална Полиция“ (ГДНП) и прокуратурата съобщиха за задържането на трима души, замесени в престъпна дейност, свързана с наркотични вещества.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Според главен комисар Атанас Илков, директор на ГДНП, органите на реда са се натъкнали на високотехнологично съоръжение за отглеждане на наркотици, оборудвано с най-висок клас техника.

Групата е действала от дълго време и е произвеждала изключително големи количества. При разследването са установени 2 700 растения в различни стадии на растеж.

Задържаните са на възраст от 23 до 60 години, като един от тях е криминално проявен. Произведените количества не са предназначени за улично разпространение, а за по-едри купувачи на наркотици.

Започнато е разследване за отглеждане на марихуана и за държане на същата с цел разпространение. Национално-следствените действия продължават и материалите ще бъдат докладвани на прокуратурата.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x