Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Заради високи сметки за парно и топла вода КЕВР започва проверка на „Топлофикация София“

Заради високи сметки за парно и топла вода КЕВР започва проверка на „Топлофикация София“

Комисията за енергийно и водно регулиране започва проверка на „Топлофикация София“ заради множество оплаквания на клиенти от високите априлски сметки за парно и топла вода.

Регулаторът е изискал от ръководството на дружеството в тридневен срок то да предостави изчерпателна информация за качеството на топлофикационните услуги, както и дали в издадените фактури на клиентите за април е приложена утвърдената цена на топлоенергията.

След получаване на исканата информация от „Топлофикация София“ Комисията ще изготви анализ на възникналата ситуация и ще оповести публично резултатите от проверката.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x