Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Заради стачката в Гърция много българи са с провалени почивки. Вижте как можете да си върнете парите

Заради стачката в Гърция много българи са с провалени почивки. Вижте как можете да си върнете парите

Много българи избраха да обединят почивните дни около 1 и 6 май, за да ги прекарат в Гърция. Техните планове обаче може да се променят заради масовите стачни действия, които съвпадат и с официалното откриване на новия туристически сезон в Южната ни съседка.

Моряците спряха работата на пристанищата и всички кораби и фериботи  останаха на място.

И това се окзава проблем за повечето българи, които се придвижват с колите си до водните участъци, но за достъпа до островите разбира се разчитат на морския транспорт.

За тях напомня онлайн платформата „Ние, потребителите“.

Ако сте закупили билет за пътуване с ферибот или кораб, компанията най-вероятно вече ви е уведомила за преустановяването на работата им заради стачката.

Тези от вас, които все още не са взели билета си на хартия, да не го правят, а да поискат да го анулират и да получат парите си обратно. В случай че билетите вече са у вас, трябва да ги върнете и да подадете заявка за възстановяване на сумата.

Възможен вариант е да опитате да промените датата на пътуването, но имайте предвид, че разписанията на фериботите в дните след стачката също могат да бъдат засегнати. Опция е и да презаверите билетите за следващото посещение –свое или на близки и познати, тъй като хубавите месеци предстоят.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x