Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Защо се насаждат страхове в Несебър

Защо се насаждат страхове в Несебър

Старата власт в Несебър търси всякакви начини, за да оцелее. Използват се методи на сила и насаждане на страх. На хората, които работят в общинските фирми се казва, че ще загубят работата си, на дребния бизнес се обяснява, че ще бъде притиснат. Това, при положение, че в общината настъпи промяна. Една нужна и чакана промяна.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Истината, разбира се е много по-различна. Промени ще има, и то сериозни. Но те ще засегнат олигархичните местни кръгове, отговорните фактори в общината, които дълги години са търгували с постовете и позициите си. Ще засегне всички, които са използвали обществените пари за лични облаги.

Хората, които са получавали заплата и са изпълнявали съвестно своите задължения няма да бъдат пипнати. В момента и без това в региона има недостиг на работна ръка. Според последни информации хора на мастит бизнесмен от Равда, който е много приближен до сегашния кмет, са обяснявали на служителите на БКС, че ако дойде ново ръководство на общината, ще бъдат освободени. Това обаче не кореспондира с истината. Не само, че няма да бъдат освободени, но и ще им бъдат повишени заплатите. За справка, в Несебър по-голямата част от работещите в БКС получават по 610 лева. В Бургас за същата работа възнагражденията са между 1000 и 1200 лева. Явно страхът от промяна е много голям и води да лъжи и инсинуации.

Така, че нека хората да излязат и да гласуват, нека дадат шанс за истинска промяна в общината. И нещо много важно ВОТЪТ Е ТАЕН И АНОНИМЕН!!!

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x