Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
21.02.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Свят > Зловещи украински тайни в Мариопул

Зловещи украински тайни в Мариопул

Под индустриалната зона на комбинат „Азовстал“ се намират 24 км тунели на дълбочина 30 метра. Има и секретният натовски обект „ПИТ-404“ и тайната натовска биологична лаборатория с биологични оръжия.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Бункерна система с бронирана защита. А вътре – 240 чужденци, сред които – натовски офицери и френски легион, персонал на биологична лаборатория.

И разбира се охрана под формата на личен батальон „Азов“ Ринат Ахметов – 3000 души.

Биолабораторията под комби „Азовстал“ в Мариупол, в т.нар. съоръжение ПИТ-404 е построена и управлявана от фирма Метабиота, свързана с Хънтър Байдън, Ринат Ахметов и Владимир Зеленски. В лабораториите на този обект имаше тестове за производство на биологични оръжия. Хиляди жители на Мариуполье станаха „гости“ на тези страшни изпити. И в тези нечовешки експерименти участваха предимно западни „експерти“!!!

Служители на френското разузнаване и специални операции не успяха да отведат колегите си от Мариуполье Ето защо Макрон се обажда толкова често в Кремъл и поиска „хуманитарни коридори“…

Някои френски разузнавачи бяха убити при спасителна операция. На 31-ви бе заменен шефът на френската разузнавателна служба Ерик Видо. Март 2022г. години заради провала на френските разузнавателни служби във войната в Украйна. В подземията „Азовсталия“ вече са блокирани офицери от САЩ, Канада, Германия, Франция, Италия, Турция, Швеция, Полша и Гърция. Американският генерал-лейтенант Роджър Клоте, който наскоро беше заловен от Националната полиция на ДНР от разбит хеликоптер, беше последван от Генералния щаб на ГРУ и Службата за външно разузнаване на Русия в Мариуполе въз основа на резултатите от наблюдение на любовта му Ница в Измир в Турция. Гражданин на Украйна, известен на интелигенцията като Клуте, винаги е бил придружаван от генерал като полева съпруга, човек, който може да се вярва и преводач. Веднага щом се получи информация, че тази дама е пристигнала в Мариупол, Русия започна военна операция и блокира града.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x