Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
17.07.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Зловещ инцидент в Бургас! „Мъжествен“ комплексар преби беззащитна жена(снимки и видео)

Зловещ инцидент в Бургас! „Мъжествен“ комплексар преби беззащитна жена(снимки и видео)

Руската гражданка Лилия Бикбаева е била нападната и пребита в Морската градина на Бургас. Действието се развива на 13 юни сутринта.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Бикбаева е хранела бездомни котки в района зад училището по сърф, зад северния плаж. Очаквала е и общински служител за разговор относно кастрацията на животните.

Самата Бикбаева е член на зоозащитното сдружение „Мечо и приятели“.

В един момент непознат мъж преминава зад жената и започва да я псува по вулгарен начин. Тя му задава въпрос, защо го прави, но получава удари по главата и тялото. Агресията на нападателя е огромна.

Тя успява да го заснеме и да набере номер 112. Телефонът остава включен по време на побоя, но патрулка пристига едва след 20 минути.

През това време изродът се опитва да и прибере телефона в джоба си. Жената с последни сили го предупреждава, че и нанася побой, а след това я обира, което няма да му се размине. Мъжът помислил за секунда и хвърлил апарата в лицето й. След това се обърнал необезпокояван от никого и поел в посока морската алея.

На място е имало куп народ, който стоял и безучастно наблюдавал грозната сцена, но никой не се намесил.

„Никой не се притече на помощ. Разбирам, че ги е страх, но поне да се бяха развикали или да се обадят те в полицията. От съседното заведение персонала и клиентите гледаха безучастно, но никой не дойде при мен, след като мъжа си тръгна за да ме попита как съм“, коментира потресена Лилия.

Полицията пристига на място. Служителите снемат данни от пострадала, като я транспортират до УМБАЛ Бургас за издаване на медицинско свидетелство.

И там идва новата изненада!

Полицаите са настоявали за преглед, чрез рентген и скенер, но медицинското лице отказва с коментар, че това не е нужно. Пострадалата има хематоми по главата, около лявото око, както и по ръцете, и в опашната област. Докато е бита пада няколко пъти и припада от ударите. Явно за лекарката това не е достатъчно за томография на главата. Тя взема една линийка и измерва отока на окото й, толкова!

След като си записва нещо, медикът и казва –„Свободна си“!

Самото медицинско свидетелство не е дадено на Бикбаева, като е обяснено, че това може да стане след разпореждане на прокуратурата.

Същото е потвърдено и от инспектор Денчева от 5 РПУ, където пострадалата дава показания. Тя предоставя и снимки на агресора.

От полицията казват, че трябва да чака. Три дни обаче няма никакъв резултат. Лилия решава да действа сама.

Чрез социалните мрежи разпространява снимката на бияча и получава информация, че става въпрос за мъж с име Тодор и прякор Картофа, който живеел в Средец. Въпросното лице било наркоман и криминално проявено, изключително агресивно.

Стар познайник на полицията.

До този момент самата тя няма информация от полицейските служби, докъде са стигнали с разследването и има ли въобще някакъв напредък по случая.

Жената се интересува и защо в деня на побоя, полицията не е започнала незабавни издирвателни мероприятия в морската градина, което вероятно е щяло да доведе до залавяне на извършителя веднага.

Жената е отчаяна и психически напрегната.

Бикабаева се обърна за съдействие и към Днес България.

Чуйте нейният потресаващ разказ във видеото, което публикуваме:

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
8 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Какъв е тоя грозен педал бияч на жени? Дайте го да го наебем

Anonymous

Еййййййй кавал грозен щи счупя зъбаците!!!

Anonymous

и кво куките взели снимките на тоя дебел грозен олигофрен и не могат да то намерят баси и палярите

Anonymous

На всички им е писнало от олигофрени хранещи уличните котки, разпространявайки бълхи и други зарази. Ето за това никой не и е обърнал внимание. А общината стои безучастно. Толкова много котки в морската градина , сигурно са вече стотици и институциите гледат безучастно.

Anonymous

Това е голяма лъжа! Тази жена е психично болна, всички я познават много добре в Морската градина, всеки ден обикаля градината и преспива котките с някаква инжекция с лекарства и после котките изчезват,а като я питате къде ги кара ,давала ги да ги кастрират но те повече не се връщат, цял ден ходи с телефона и само снима хората ,водила статистика.Парка е пълен с такива рускини и украинки без работа и създават само проблеми.Също лъже и за телефона , никой не го е взел,той я помолил да не снима хората, това е истината!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x