Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Знаково лице подкрепи Доган

Знаково лице подкрепи Доган

В подкрепа на Ахмед Доган се изказа знаковото лице на ДПС Хасан Азис. В профила си във Фейсбук той подчерта значимостта на Доган за развитието на ДПС и България. Азис отбеляза, че ДПС вече 34 години играе ключова роля в развитието на европейска България, водена от визията и стратегията на Доган, който още през 1990 г. насочи страната към евроатлантическото й бъдеще.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Азис подчерта, че през всичките тези години ДПС е запазила своето единство благодарение на отговорността пред избирателите, на ценностите, силата на колективните органи, демократичността и прозрачността. Той акцентира, че ДПС е създадена и се развива по пътя, начертан от Доган, и че всяко отклонение от този път трябва да ги връща към основните идеали и ценности на партията.

Азис също така заяви, че днес партията има нужда от обединение и от почетния председател Ахмед Доган, който винаги е показвал правилния път за ДПС в най-трудните моменти.

Тази подкрепа идва в контекста на разрив вътре в ДПС, където няколко депутати и областни председатели изразиха недоволство от ръководството и настояха за връщането на Доган като единствен лидер на партията.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x