Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Иван Дашев закри силна кампания в Несебър(снимки и видео)

Иван Дашев закри силна кампания в Несебър(снимки и видео)

Кандидатът за кмет на община Несебър Иван Дашев закри официално предизборната си кампания. На събитието в морския град присъстваха стотици жители, както и цялата листа с кандидати за общински съветници, които проведоха, заедно с Дашев силна кампания с резонанс във всяко едно населено място.

Дашев влиза за първи път в надпреварата за местна власт. Той е кандидат на Български съюз за директна демокрация с бюлетина номер 5. Заедно с екипа си от кандидати за общински съветници те проведоха силна и позитивна кампания, като активно се срещнаха с хората от всички населени места за да чуят и тяхното мнение по важните за региона въпроси. Мотото на кампанията беше – „Хоризонт за Несебър“.

Жителите на общината свързват кандидатурата на Дашев с нужната промяна и положителното развитие на населеното място. Те са уверени, че той ще победи досегашния кмет Николай Димитров, който управлява вече 4 мандата и отново е кандидат да бъде на същата позиция. Всички кандидати от БСДД решиха да не провеждат скъпо закриване на кампанията и да не канят популярни чалга певици. Те събраха средства, които дариха на болницата на д-р Пеев за закупуване на апарат за панорамни снимки. Подобна техника все още няма в Несебър. Бюлетината е номер 5.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x