Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Иван Дашев с историческо послание към жителите на Несебър: На съдбоносна крачка сме да изчистим Хоризонта над Несебър, излезте и гласувайте със самочувствие /Видео/

Иван Дашев с историческо послание към жителите на Несебър: На съдбоносна крачка сме да изчистим Хоризонта над Несебър, излезте и гласувайте със самочувствие /Видео/

Дни преди историческия балотаж в Община Несебър кандидатът за кмет Иван Дашев (БСДД) направи видеообръщение към своите съграждани.

„Миналата неделя направихме първата крачка – 60% от гласувалите показахме категорично, че сме изморени от застоя и желаем промяна в Община Несебър. Тази неделя излезте и гласувайте със самочувствие. Защото Хоризонт за Несебър наистина ще има“, казва Иван Дашев.

„Знам какво трябва да се направи за повишаване на доходите, за привличане на инвестиции, за удължаване на сезона. Време е Община Несебър да предложи качествено образование и здравеопазване на всеки свой жител“, казва още Дашев.

Той събра огромна подкрепа и вече промени модела за печелене на избори от първи тур в морската община. Точно затова балотажът се определя като исторически.

На 5 ноември може да подкрепите Иван Дашев с номер 5 в бюлетината.

Какво още казва той на съгражданите си може да видите във видеото:

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x