Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Извратеняк! Психиатър ще лежи 40 години, препаравял обикновенни снимки на малки деца в порнографски

Извратеняк! Психиатър ще лежи 40 години, препаравял обикновенни снимки на малки деца в порнографски

Детски психиатър от Северна Каролина e осъден на 40 години затвор. Медикът използвал изкуствен интелект за да трансформира на невинни снимки на деца в интензивни порнографски кадри, предава New York Post.

41-годишният Дейвид Тейтъм също ще трябва да излежи 30 години затвор под наблюдение за тайно записване на няколко тийнейджъри – включително няколко членове на семейството му и пациент – как се събличат.

„Ужасяващо е да се повярва, че някой би записал тайно как деца се събличат и къпят за собствено сексуално задоволяване. И когато това лице е лекар, на когото е поверено да помага на деца в трудни ситуации с психично здраве, това е ужасяващо“, каза Робърт Деуит, специален агент, отговарящ за ФБР в Северна Каролина, в изявление.

Присъдата идва шест месеца след като Тейтъм беше осъден по едно обвинение за производство на детска порнография, едно обвинение за транспортиране на детска порнография и едно обвинение за притежание на детска порнография. Детският и юношески психиатър е прекарал пет години в събиране на детска порнография, започвайки от 2016 г., според доказателствата, представени на процеса срещу него.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x