Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
17.07.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Издирвателните действия с технологични средства за намиране на изчезналата 17-годишна Ивана се разширяват в района на Дупница

Издирвателните действия с технологични средства за намиране на изчезналата 17-годишна Ивана се разширяват в района на Дупница

Полицията в Кюстендил съобщи, че издирвателните действия за установяване на изчезналата 17-годишна Ивана се провеждат от полицаи и жандармеристи южно от Дупница и по поречието на река Джерман. Работата на щаба за проверка на различна информация и координация на действията на екипите продължава.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Момичето е в неизвестност от 22 февруари, а кметът на общината Дупница, Първан Дангов, заяви по време на сесия на Общинския съвет, че в усилията за нейното откриване е включена и техника за сканиране, използвана от „Гранична полиция“. Дангов представи и резултатите от акцията до момента, подчертавайки, че поддържа постоянна връзка с министъра на вътрешните работи Калин Стоянов.

Кметът обяви и, че до 8 март ще бъдат готови и резултатите от проверката, която е разпоредил в учебните заведения в общината, с цел установяване на деца с подобни проблеми.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x