Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Криминално > Издирват мистериозен крадец на олио в Кюстендил

Издирват мистериозен крадец на олио в Кюстендил

Криминалистите в Кюстендил издирват крадец на олио. За първата по рода си кражба, станала преди два дни съобщиха МВР.

Собствениците на къща от кюстендилското село Катрище са подали жалба в полицията за кражба на 96 бутилки олио от дома им.

Възможно е крадците да са имали предварителна информация за сериозното количество олио в дома. При цени от около 6 лв. за литър, стойността на кражбата е близо 600 лв.

От полицията са започнали работа по случая, образувано е и досъдебно производство.

Припомняме, през март пред редица магазини в страната се извиха огромни опашки за олио на промоция. Стигна се до блъсканици и дори до бой. В Бургас възрастен мъж почина, докато чакаше да се добере до евтиното олио.

Заради масовата истерия вицепремиерът Корнелия Нинова свика спешна среща със зърнопроизводителите и увери, че няма причина за напрежение и има олио „да залеем цялата страна“.

С позиция излезе и транспортният министър Николай Събев, който подчерта, че трябва да се борим за държавата си, а не да се бием за олио.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x