Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Изискан и бутиков подарък очаква гостите на грандиозното парти на Inter Models Burgas/Снимки/

Изискан и бутиков подарък очаква гостите на грандиозното парти на Inter Models Burgas/Снимки/

Това ще е само част от изненадите на 13-тия рожден ден на бургаската агенция

Истински бутиков подарък очаква гостите на партито на 13-тия рождения ден на единствената модна агенция в Бургас – Inter Models. 

Нейният официален представител и автор на редица хай-лайф събития по морето Ваня Маринова, която неизменно стои зад организацията на партито, ще зарадва елитните си гости със специално луксозно списание, чиито стил е изпълнен с подобаващо съдържание.

Изданието ще представя голяма част от моделите, който успешен път в модния бранш, е начертан именно от Inter Models Burgas, представени в рекламни фотосесии за различни брандове, партньори на агенцията, заснети от обектива на фотографа Яна Гергова.

Припомняме, че на специалната сцена на Dock 5 Night Club, където ще се състои грандиозното събитие, в част от програмата ще дефилират добре познатите красавици на Inter Models Burgas, които ще представят актуалните трендове за зимния сезон.

Организаторите от екипа на г-жа Маринова издават, че списанието е само една част от изненадите, които очакват гостите на популярното бургаско заведение в специалната вечер на 12 декември.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x