Моля, подавайте сигнали на този номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Изпълнението, за което всички говорят! Ето кой събра Тони Димитрова и вокално трио „Deja Vu“ на една сцена (ВИДЕО)

В последните дни едно музикално изпълнение се разпространява мълниеносно в социалните мрежи, всички говорят за него и всички си припяват заразителната му мелодия. „Insieme“ в изпълнение на вокално трио „Deja Vu“ и гласовитата Тони Димитрова се превърна в тотален хит и буквално накара Бургас да полудее.

В оригинал песента, чието заглавие се превежда „Заедно“, е на Тото Кутуньо. Нещо повече – с нея през 1990-а година легендарният италиански изпълнител печели 35-ото издание на „Евровизия“. Това, което накара Бургас да се влюби в нея обаче, бе съвременното звучене и специфичното преплитане на гласовете на Тони Димитрова и вокално трио „Deja Vu“.

В специално интервю за „Днес България“ обичаната от всички певица разказа как се е родила идеята за съвместното изпълнение.

„На 23-и май отидох на церемонията за награждаването на културните дейци. Преди това беше минала премиерата – представянето на момчетата от вокално трио „Deja Vu“, където присъствах като гост и приятел. Тогава Веско Пренеров, който е техен продуцент и създател на групата ме помоли да изпеем заедно песента „Insieme“. Съгласих се и излязох на сцената с едно листче, на което бяха написани тези няколко думички на италиански. Получи се много готино и хората ни извикаха на бис. И когато на 23-и май дойдох на коктейла за 24-и май, Веско ме пресрещна с думите – Тонитка, аз не съм ти казал… извади листчето от джоба си и каза – пак да пееш с тях. Съвсем импровизирано се получи“, спомня си бургаският славей.

„Не очаквах изпълнението ни да предизвика такъв фурор. Радвам се за момчетата. Веско ми каза, че има много гледания. Не очаквах, но се радвам да чуят хората за тях. Песента се оказа много подходяща и много моя. Момчетата имат покани, които съм благодарна на Веско Пренеров, че съобразява с мен, защото аз работя с един от членовете на групата – Миро, с когото пътуваме по участия и пеем дуети. Когато онзи ден изпяхме песента, върнах листчето на Веско и му казах – дръж го за следващия път“, каза още Тони Димитрова.

Споделете тази новина във фейсбук
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x