Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Илиян Янчев със смазващ резултат в Малко Търново

Илиян Янчев със смазващ резултат в Малко Търново

Независимият кандидат за кмет на Малко Търново Илиян Янчев, който на тези избори отказа да се кандидатира като издигнат от ПП ГЕРБ, отново спечели убедително. Резултатите от паралелното преброяване показват, че 86 % от гласувалите днес са го подкрепили. На практика Янчев нямаше конкурент.

Той е харесван във всички населени места от бедната странджанска община. Познава лично хората, проблемите им и през всичките години се грижеше за тях.

Припомняме, че през 2011 година той се яви като кандидат, издигнат от малка политическа формация, но следващите два мандата спечели като кандидат на ГЕРБ. Вероятно заради усложнената политическа обстановка в държавата този път Янчев предпочете да се яви като независим, подкрепян от множество партии, сред които и ГЕРБ. Наш репортер видя, че при закриването на кампанията на ГЕРБ на 26 октомври любимецът на Малко Търново се изправи на трибуната, редом до всички кандидати на Бойко Борисов, което даде ясен знак, че продължава да е част от техните редици.

Илиян Янчев благодари на жителите на община Малко Търново за огромната подкрепа.

„Обещавам само едно – ще направя всичко, за което знам, че е ваша необходимост и желание. Продължаваме! За Странджа, за нашия прекрасен край, за нас!“, каза пред Флагман.бг новият стар кмет.

Източник-Флагман.бг

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x