Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Истината за смъртта на Матю Пери -Чандлър от култовия сериал „Приятели“ изречена от Лиса Кудроу – Фиби

Истината за смъртта на Матю Пери -Чандлър от култовия сериал „Приятели“ изречена от Лиса Кудроу – Фиби

Тя бе една от най-близките му приятелки. Не само в сериала, но и изобщо. Лиса Кудроу, която изпълни ролята на чаровната „шматка“ Фийби в „Приятели“, проговори първа за гибелта на Матю Пери.

Лиса, която тази година навърши 60, но не й личат, призна, че е дълбоко потресена и тъжна от кошмарната вест за края на любимия Чандлър Бинг. Но и каза, че не е изненадана. Кудроу, както и всички останали, винаги са били наясно с живота, който живее Матю и с рисковете, които той е криел.

Екранната Фийби си позволи дори да сподели своята версия за трагедията с Пери и тя бе разкрита от нейни говорители. Според Лиса, Матю е приел голямо количество хапчета, след като се е прибрал в дома си, а после се е отпуснал в джакузито.

„Мисля, че е взел много лекарства, той беше пристрастен към тях, те го успокояваха. Битката му с алкохола и зависимостите бе тежка и дълга, но той успя. Успя да им каже не. Остана му обаче навика да взима лекарства, които са му предписани от лекар. Въпреки това, ако ги вземеш в големи количества, това може да те убие. Мисля, че е станало точно така“, е версията на Кудроу.

Тепърва ще се разбере дали тя е права, или не, защото лекарите все още не са готови със заключенията си по случая. Вече втори ден снимките на Матю Пери обикалят стените на милиони хора в социалката и сякаш никой не иска да повярва, че Чандлър вече не е тук.

Но Матю искаше да не се помни само с ролята си в „Приятели“, а най-вече с битката си със зависимостите и това, че е помогнал в нея и на много други хора. Или поне е опитал.

Актьорите от „Приятели” нарушиха мълчанието си и заявиха, че са „напълно съкрушени“ от загубата на колегата си Матю Пери, който почина в събота на 54-годишна възраст. В съвместно изявление Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Лиза Кудроу заявиха, че за тях това е „неописуема загуба“.

Все още няма категорични заключения за причините, довели да смъртта на Матю Пери. В изявлението си, петимата актьори от легендарния сериал споделят още:

„Ние бяхме нещо повече от колеги. Ние сме семейство. Има какво да кажем, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да се справим с тази неописуема загуба. С течение на времето ще кажем повече, както и когато сме в състояние“, се казва в изявлението.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x