Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Кариерен форум на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ ще се проведе в Бургас

Кариерен форум на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ ще се проведе в Бургас

За втора поредна година Стопанският факултет организира кариерен форум във Филиала на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ в гр. Бургас. Събитието се провежда в сътрудничество със Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ (Alumni Club), Филиала на СУ в гр. Бургас и Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации – гр. Бургас, с подкрепата на община Бургас. Тазгодишното издание на кариерния форум е под наслов „С поглед в бъдещето“.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Кариерният форум в гр. Бургас ще бъде открит официално на 17 април, сряда, от 10:30 часа в Културен дом „НХК – Бургас“. В продължение на два дни – 17 април, сряда и 18 април, четвъртък между 10:00 и 16:00 часа в изложбената площ на „НХК – Бургас“ всеки заинтересован ще може да се срещне с кариерните щандове на следните участващи компании:

Schwarz IT Bulgaria

Experian

Management Financial Group (MFG)

TehnoLogica

Telus Bulgaria

Viva Credit

Britanica

С изложбени щандове ще бъдат представени също така Филиалът на СУ в гр. Бургас, както и Стопанският факултет на СУ. Всеки заинтересован ще може да получи информация за предлаганите специалности, възможностите за кандидатстване, както и професионалната реализация.

Входът е свободен за всеки, който има интерес да посети събитието и да разбере от първо лице за предлаганите кариерни пътеки от страна на бизнеса, търсените знания и умения, както и предлаганите условия и възможности.

Сред посетителите на форума ще бъдат ученици от партниращите на Стопанския факултет гимназии в гр. Бургас. Това са Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации и Търговската гимназия.

Кариерният форум на Стопанския факултет на СУ в гр. Бургас включва също така и четири семинара под формата на разговор с бизнес лидери – „Leader Talks“:

 – на 17 април, сряда, от 12:00 ч. в лекционната зала на „НХК – Бургас“ ще може да се срещнете с г-н Пенчо Добрев, ръководител на отдел AI and Data;

– на 17 април, сряда, от 14:00 ч. в лекционната зала на „НХК – Бургас“ ще може да се включите в сесия на екип от компания TechnoLogica на тема: „Добри практики за разработка на SPA приложения с .NET“;

– на 18 април, четвъртък, от 12:00 ч. ще се проведе семинар с г-н Дамян Илиев, финансов мениджър в Experian Bulgaria;

– на 18 април, четвъртък, от 14:00 ч. ще може да се срещнете с г-н Мартин Топалов, специалист изследване на данни (data scientist) в Management Financial Group Bulgaria.

Не пропускайте да се възползвате от интригуващите възможности на кариерния ни форум в гр. Бургас.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x