Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
17.07.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Кирил Петков: Гледайте реванша!

Кирил Петков: Гледайте реванша!

За всички пораженчески гласове, които се чуват, искам да кажа – гледайте реванша. Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна, конструктивна опозиция. Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков чрез видео във Facebook.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Той уточни, че коалицията ще действа напред за всички политики, които са „за“ Европа и са антикорупционни, но нямало да позволят и за миг да помислят, че старите времена ще се върнат. Петков допълни:


„Ще се борим срещу корупцията и кражбите. Ще направим всичко възможно нашите реформи да продължат. България може да бъде просперираща страна, ако има нормални институции“, каза още Петков.

Съпредседателят на ПП-ДБ посочи, че са наясно с проблема с комуникацията с избирателите, но обеща, че „преди да направим нещо, ще имате информацията от нас“.

„Важно е демокрацията да продължи да работи още по-добре и ние ще бъдем гарант за това. Ще продължим да се борим за нашите приоритети, които са важни за хората в България – увеличаване на доходите, по-малко неравенство, подкрепа за инвеститорите с национални средства, повече грижа за образованието и здравеопазването, където не само парите са важни, а и качеството и достъпа на всеки човек. Това са приоритети, от които няма да се откажем и ще се борим в която и позиция да бъдем“, каза Николай Денков.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x