Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Кирил Петков натърти: Не съм получавал и обаждане от Алексей Петров

Кирил Петков натърти: Не съм получавал и обаждане от Алексей Петров

Кирил Петков отрече да е получавал обаждане от Алексей Петров. Никога не съм получавал обаждане от Алексей Петров, бяха думите на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ и пред БТВ.

Припомняме, че миналата седмица вече Кирил Петков отрече убитият бизнесмен и бивша барета да е подкрепил логистично създаването на „сглобката“ в 49-то Народно събрание.

Кирил Петков отново отрече и да е имало среща с Борисов в присъствието на Алексей Петров. Първата среща била в съставт Петков, Асен Василев и Борисов, а единствените хора, които са взели решение да се влезе в разговори са били Петков, Асен Василев и лидерите на „Демократична България“.

„Никога не е имало среща между мен, Борисов и Алексей Петров. Никога не съм получавал обаждане от Алексей Петров и не съм получавал специфики за срещи през него“, добави той.

Първата реална среща за сформирането на правителството с Борисов е била в българския парламент.

„Темата „Алексей Петров“ не е травматична, обясни още Кирил Петков, но противопоставяйки се на обсъждането на разни фльонги, включително и локацията къде е била тази среща и дали е била в Самоковския манастир. Същата фльонга била вързана и за познанството на баща му с Алексей Петров. Тези приказки само отклоняват вниманието от важното.

„Това, което мога да кажа, е, че никакви емисари не можеха да ни повлияят. След петите избори осъзнахме, че сме втора политическа сила. Ако не седнем да говорим, отиваме на следващи избори и нищо нямаше да се промени.“

Освен това в служебните правителства от ПП видели завой на изток и връщане на корупционни практики. „Нито едно решение в тази сглобка не е направено от страх и корист. Движи ни само чувството на дълг“, допълни той.

От „Продължаваме промяната“ подкрепят идеята парламентът да не работи известно време по време на предизборната кампания за местните избори и този срок да бъде две седмици. Кирил Петков не отговори дали обаче има консенсус по въпроса за предизборната ваканция. Увери обаче че има изготвен много ясен план, ден по ден до края на септември, за работа на депутатите по законите за Антикорупцията, личния фалит и ПВУ. Създадена е стройна организация съвместно с ГЕРБ. Именно септември месец ще бъде ключов, за да се открои дали се работи.

Иначе Кирил Петков е доволен, че на предстоящите избори се явява коалицията ПП/ДБ и то като „общност“. Призна, че е имало много спорове за кметове, но споровете били „най-хубавите“ и формираните кандидати са с „брилянтни биографии“.

Имало е много дебати и за общинските листи, а някъде като в Пловдив и Варна например, кандидатите са разпределени 50 на 50 между ПП и ДБ.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
1 Comment
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Това е просто бомба: сега правим се|кс няколко часа без почивка, твърд пенис, море от сперма и пенисът расте на дължина и дебелина. Сега всяко момиче ще се радва на вашия петел. Препоръчвам да го опитате, аз самият разбрах за това тук––> marketl.ink/tesyo

1
0
Would love your thoughts, please comment.x