Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Кирил Петков разбирал и от военни действия

Кирил Петков разбирал и от военни действия

Съпредседателят на „Продължавайте промяната“ Кирил Петков явно разбира и от военни действия. По Нова телевизия той коментира, че конфликтът в Украйна, конфликът в Израел, Иран и хутите, които атакуват американски кораби е една обща ос на атака.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

„Целта й е западните сили да бъдат максимално разсеяни. Така се отслабва възможността да има нормална развръзка на тези събития във всяка една от тези точки”, посочи Петков.

Той подчерта, че направил този извод след разговор в Давос с „един от високопоставените хора в Йемен”. Запитан за ролята на хутите, йеменският експерт казал:  

„Какви хути, дойдоха от руската паравоенна структура, направиха кемпове заедно с ирански оръжия, започнаха да стрелят по американските кораби използваха нашия персонал”.

Според него, снощният обстрел от Иран бил победа за Израел, защото всички ракети и дронове бяха уловени от израелската ПВО.

По отношение на снимките с главния секретар на МВР Живко Коцев с лица, обвиняеми за контрабанда, Петков заяви, че според него големият проблем е, когато разследването е функция на нечия оставка.

„Има нещо нелогично наличието в една стая на и.д. главен прокурор, шеф на КПКОНПИ, прокурор от СГП и нейния заместник заедно с главен секретар на МВР. Това е натиск върху Живко Коцев да си подаде оставката”, мисли Петков. Той не отговори на коментара, че главният секретар сам е потърсил главния прокурор.

Петков апелира да се провери случая с Живко Коцев.

„Ще дадем гръб на всеки, който е жертва на бухалката на съществуващия инструмент прокуратурата”, обясни съпредседателят на ПП подкрепата за бившия главен секретар на МВР. Според него, ако Коцев не бил подал сигнал, снимките с пари и пудел, нямало да излязат.

Съпредседателят на ПП допълни, че потърсил бившия вътрешен министър Бойко Рашков за разяснение на ситуацията. Рашков обяснил на Кирил Петков, че първият път, когато се видял с арестувания сега бивш шеф на Агенцията по рибарство и аквакултури Марин Димитров, то било по повод свидетелски показания. Димитров бил дал показания срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, обясни Петков.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
1 Comment
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Не е Виновен Кирчо!
Здравеопазването ни е скапано, особено що се касае до психиатрично здраве!!!
Трябва да се пазим, сред нас е вече, а чувам че и от Бургас щял да се кандидатира!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x