Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Кметът на Царево Марин Киров беше избран за член на регионалния съвет за развитие към министъра на МРРБ /Снимки/

Кметът на Царево Марин Киров беше избран за член на регионалния съвет за развитие към министъра на МРРБ /Снимки/

На проведено заседание по време на форум на Национално сдружение на общините,  кметът на община Царево беше избран за член на Регионалния съвет за развитие към МРРБ.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

За първи път община Царево ще бъде представена като титуляр в този важен съвет.

“Номинацията и изборът ми за член на Регионалния съвет са признание за общините от нашия край – Царево, Приморско, Малко Търново, Созопол. Ще отстоявам интересите на хората от областта, от Южното Черноморие и Черноморска Странджа. Предложих за  заместващ и равен по правомощия член Илиян Янчев, кмет на Малко Търново – кмет с безспорен опит, а за друг член на съвета колегата Иван Гайков от Приморско.”

“Дадох си отвод като номиниран за член на Управителния съвет на Националното сдружение на общините защото не съм член на ПП ГЕРБ и нямам такива планове, а в категорията независим, подкрепям г-н Георги Димитров – кмет на община Карнобат, човек от който съм се учил в националната политика, кмет, който пръв протегна ръка на Царево при бедствието от миналата есен. Кандидатът пък от ПП ГЕРБ Димитър Николов, кмет на най-голямата община тук, натоварваме с отговорността да защитава общините от област Бургас” заяви Киров пред журналисти.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x