Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Коалицията се тресе!

Коалицията се тресе!

Да продаде националния интерес, нашата история, която е хилядолетна и нашите интересни, и нашите исторически отношения със Северна Македония, те не се продават независимо кой е министър-председател, коя политическа формация си мисли, че може еднолично да управлява в едни такива казуси. Това заяви депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

По отношение на БНБ нашата позиция не е променена, ние ще подкрепим нашия кандидат. Пленарната зала решава. Ние нито ще си тръгнем, нито ще се обидим, ако другият кандидат спечели. Но казуси с търгуването на национални интереси категорично застрашават отношенията в една такава коалиция. Надяваме се тези, които са се опитвали да търгуват националните ни интереси да ревизират позицията си. Това е по-важно от кой ще е гуверньор на БНБ.

Нека тогава видим каква ще е позицията на нашия министър -председател, и вие тогава ще изразите с въпросите си позицията, която ние изразихме вчера демократично“, каза още Балабанов.

Това, което каза г-н Трифонов вчера е ясно доказателство, посочи Балабанов на въпрос има ли ясни доказателства за договорки между Кирил Петков и Северна Македония.

„Вашите въпроси трябва да са насочени към съответните лица, които г-н Трифонов цитира в своя пост“, завърши той.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x