Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Командоси и полицаи с кучета ще бдят в Бургас около 3 март

Командоси и полицаи с кучета ще бдят в Бургас около 3 март

Сериозни мерки по охраната на обществените събития около 3 март ще има в Бургас. Това става ясно от заповед на старши комисар Емил Павлов.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Служители от сектори „Специализирани полицейски сили“ и „Специални тактически действия“ към ОДМВР-Бургас и бургаската жандармерия, въоръжени с автомати, ще патрулират от 1 март до 4 март по местата с голямо струпване на хора. Под особено наблюдение ще бъдат централна градска част, района на железопътната гара и двете автобусни гари.

Патрули ще има и във външния периметър на големите търговски вериги и моловете. Паралелно с това продължава патрулирането със служебни кучета, стартирало в средата на февруари. Целта на проверките е предотвратяване на груби нарушения на обществения ред и антитерористични действия.

Отчитайки успеха при осъществяването на антитерористична патрулираща дейност и в предходни периоди, от ръководството на ОДМВР-Бургас е взето решение полицейски патрули да покриват изброения периметър и по време на други национални празници или при провеждане на големи масови събирания, като концерти и фестивали, особено характерни за летния сезон в Бургас, посочиха от полицията.

Със заповед на директора на бургаската полиция старши комисар Емил Павлов антитерористични патрули в Бургас имаше  и по време на Коледните и Новогодишни празници.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x