Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Красота и чар с мисия! Короновани красавици отново събират пари за благотворителност /Снимки/

Красота и чар с мисия! Короновани красавици отново събират пари за благотворителност /Снимки/

За втора, поредна година, в Бургас ще се състои благотворителен бал, който се организира от Мисис Бургас.

Той ще се проведе на 30- ти ноември от 19.00 ч., а домакин на събитието ще бъде Гранд хотел и СПА- Приморец.

Каузата, за която ще събират средства носителките на титлата Мисис Бургас, е за закупуване на консуматива на неонатологичното отделение към УМБАЛ- Бургас.

Благотворителното събитие ще се проведе под формата на пищни модни ревюта, като талантливи бургаски дизайнери на тоалети и аксесоари ще представят колекциите си, презентирани от коронованите красавици.

Организаторите на мероприятието са предвидили и изключително пищна музикално-артистична програма, в която участие ще вземат известни таланти от родния град.

Всеки, който има желание да подпомогне каузата на Мисис Бургас може да се включи в благотворителното събитие, като бъде гост на мероприятието. Специална томбола с много награди очаква гостите на събитието.

Всеки желаещ да бъде гост на мероприятието и да дари за благородната кауза е наш скъп гост, казват организаторите от Мисис Бургас.

Това е вторият благотворителен бал, организиран от Мисис Бургас.

Първото издание на благородното мероприятие се състоя миналата година, като носителките на титлата събраха средства и други материални помощи за центъра за деца в риск „Цветница“ в Малко търново. 

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x