Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Кърваво убийство в Слънчев бряг: Мъж загина след удар с нож

В районното управление на Несебър е получено съобщение за инцидент по крайбрежната алея до Хотел „Гранд“ в Слънчев бряг. Според предоставената информация, 31-годишен мъж от Кюстендил е бил атакуван с нож в областта на гърдите. След пристигането на медицински екип на мястото на събитието, пострадалият е бил спешно транспортиран към УМБАЛ Бургас, но въпреки усилията на лекарите, той починал от получените наранявания.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Инцидентът е последван от бързо реагиране на полицията, като близо до местопроизшествието е бил задържан извършителят на нападението – 38-годишен мъж от Ловеч, който вече е известен на правоприлагащите органи с криминални прояви. Ножът, използван за извършване на убийството, е бил намерен и иззет от полицията.

Причините за този трагичен инцидент все още са в процес на разясняване. Полицията разпитва свидетели и анализира видеозаписи от камерите в близост до мястото на произшествието. Досъдебно производство е образувано по случая.

След като окончателните разследвания бъдат завършени, очаква се още информация да бъде предоставена от органите на правоприлагането.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x