Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Лавинообразна подкрепа за Иван Дашев! От „Продължаваме Промяната“ твърдо застанаха зад кандидатурата му, хората масово обръщат гръб на стария кмет / Снимки/

Лавинообразна подкрепа за Иван Дашев! От „Продължаваме Промяната“ твърдо застанаха зад кандидатурата му, хората масово обръщат гръб на стария кмет / Снимки/

Несебър е пред прага на исторически промени.

Исторически, защото от години общината се е превърнала във феодално владение на кмета Николай Димитров, който с шепа свои приятели управлява, като един истински деспот, а населението са станали заложници на личните му цели и амбиции.

Тази неделя ще се реши, дали всичко да продължи по старому или над Несебър облаците да се разведрят и хората от „крепостни селяни’ да се почувстват горди граждани на един невероятно красив морски курорт.

С тази надежда и вяра Ивайло Ляхович и Константин Иванов от Продължаваме промяната в града застават плътно зад кандидатурата на Иван Дашев -човекът, който решително се противоспостави на Димитров и е на път да разбие порочния модел, заклеймено, като статуквото на упадъка на управление наложено от стария кмет.

„Ние от Продължаваме промяната -Несебър нямаме никакви съмнение, че е дошло време Промяната да настъпи в красивия морски курортен град. Това беше заявено от над 60% от населението в общината, жители на Обзор, Равда и други селища влизащи в нея. Гражданите без страх показаха, че искат по-качествен и достоен живот. Гражданите смело казаха, че не искат Несебър и регион да се превърнат във второстепенна туристическа дестинация. Хората посветили живота си в сектора на туризма, искат да върнат лидерството на общината в сферата. Време е жителите на Несебърска община да получат това, което заслужават -добър живот, качествено здравеопазване, образование и грижи за най-уязвимите“, се казва в посланието към жителите на общината.

От Продължаваме промяната са убедени, че настоящият кмет няма способности, качества, енергия и умението да промени Несебър, защото всичко сочи, че досега не е успял да го направи, а напротив -забатачи общината със своите далавери и чудовищно безхаберие.

От Промяната смятата, че хората и бизнеса в Несебър имат спешна нужда от лоялна конкуренция и нещо, което при досегашния кмет е само мит – равенство пред закона.

„Всички погледи са вперени в Иван Дашев, който тази неделя отива на балотаж за да пребори застоя, корупцията и статуквото олицитворено в лицето на Николай Димитров. Ние ще го подкрепим с бюлетина номер 5 на 5 ноември. Скъпи граждани на община Несебър-направете го и Вие“, обърнаха се към своите съграждани Ивайло Ляхович и Константин Иванов -лидери на ПП ‘Продължаваме промяната“ в курортния град.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x