Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
21.02.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Спорт > Левски с ултиматум към арабски шейх

Левски с ултиматум към арабски шейх

Левски е поставил ултиматум на световния футболен гигант „Сити Футбол Груп“. Компанията на 78% е собственост на арабския шейх Мансур бин Зайед ал Нахиян и притежава няколко клуба по света, включително и Манчестър Сити.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Сред въпросните клубове е и белгийският Ломел, който държи правата на Филип Кръстев. Българският национал през тази пролет играе за Левски под наем до края сезона и с опция за удължаване на преотстъпването.

Именно собствениците на Ломел от „Сити Футбол Груп“ имат тежката дума за бъдещето на Кръстев. Левски има желанието да задържи, но за момента не получава индикации от управата на белгийците относно позицията им за оставането на халфа на „Герена“.

В тази връзка Левски е поискал възможно най-бързо да научи плановете на Ломел относно Филип Кръстев, пише „Мач Телеграф“. На „Герена“ настояват за това, за да може да започнат работа по търсенето на заместник на 20-годишният футболист.

В последните дни се появи информация, че Кръстев най-вероятно няма да продължи да играе за Левски. След това и белгийско издание предположи, че Ломел няма да остави българския национал при „сините“, а ще го преотстъпи на друг клуб от Западна Европа.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x