Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Водещи новини > Любомир Каримански завежда дело срещу вицепремиера Асен Василев

Любомир Каримански завежда дело срещу вицепремиера Асен Василев

Любомир Каримански ще заведе дело срещу вицепремиера Асен Василев, тъй като се чувства засегнат от думите му. Новината съобщи Ива Митева от ИТН пред БТВ.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

„Вчера в едно радио един вицепремиер си позволи да каже, че господин Каримански е сложил подписа си с под документ, с който са откраднати 1 милион лева от служител на банката. Не може така да се хвърля кал върху хората. Не може с такава лекота това да се прави и затова е съдебната ни система. Надявам се тя да даде отговорите на всички въпроси“, отбеляза Ива Митева.

За предложението на „Демократична България“ и БСП кандидатурите за управител на БНБ да бъдат оттеглени Ива Митева коментира, че това не е решение. Ако направим това, няма смисъл да бъдем повече в Народното събрание.

Заради ситуацията около избора на управител на БНБ, лидерите на партиите в управляващата коалиция се събират на Коалиционен съвет.

Изборът на гуверньор предизвика напрежение между „Има такъв народ“ и „Продължаваме промяната“. В петък кандидатът на ИТН Любомир Каримански съобщи, че е получил заплахи да се откаже от състезанието с конкурента си Андрей Гюров от ПП.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x