Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Любо Кольовски за новите месии С.Янев и Мая Манолова

Любо Кольовски за новите месии С.Янев и Мая Манолова

Автор: Любо Кольовски, ФБ

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Само преди часове проплака новородената партия „Български възход“ и орисниците гракнаха! Нов проект на САЩ! Кремълско изчадие! Янев е ястреб на НАТО! Янев е слуга на Путин!

Всъщност, винаги появата на нов политически субект възпалява и възбужда интересни обществени реакции. Така е от 1990 г., когато рухна еднопартийната система н БКП, БЗНС, ОФ и ДКМС, за да се появят същите хора като клонинги на уж отишлата си система.

Утре отново ще преживеем подобни емоции, защото и Мая Манолова ще афишира своята партия „Изправи се, България“. И орисниците ще хукнат към новото отроче, което не е съвсем ново и е на възраст да ходи в казармата, ако военната служба беше наборна и задължителна.

Ще дойдат и изборите. Най-вероятно извънредни и предсрочни. Ще се състави ново събрание. Още по-шарено от сегашното. А дотогава ще наблюдаваме махленски дърляния и гаменски сблъсъци, които ще продължат и след изборите. До следващите избори ще се вторачваме за нови пастири…

Живот. Всичко е във връзка с това че имаме дълга и много дебела история, а между кориците на тая печална книга има много бели страници, на които е описано със симпатично мастило изгубеното ни време.

Това не е някаква песимистична теория. А България е изписана в абревиатурите на всяка една партия. С изключение на ВМРО, „Възраждане“, „Атака“ и „Воля“.

Може би пропускам някоя и друга политическа формация, но това едва ли е важно. А, пропуснах „българскага“ партия ДПС.
Айде, със здраве!

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x