Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Любопитно > Маги Джанаварова: Изневериха ми с колежка

Маги Джанаварова: Изневериха ми с колежка

Маги Джанаварова с изповед пред Мариан Станков-Мон Дьо по Нова. Певицата споделя за болката от изневярата и нуждата да я споделиш и изпееш. Говори обаче и за новата любов. Вижте Маги в една от най-сложните, но и най-хубави години от нейния живот.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Тя разказва, че животът рядко я е поставял „на колене”, но за сметка на това ситуациите, в които това се е случвало, са били достатъчно силни, за да я разклатят. Последната такава била нейна връзка, приключила миналото лято.

„Причината за раздялата беше предателство. Да видиш, че си бил с абсолютно непознат човек. Изневяра – и то не единична. Изневяра моя колежка. Разбрах за много хора, аз не съм била трета, а N на брой. В онзи момент се чувствах много предадена, объркана и излъгана”, споделя певицата.

За изневярата научила случайно. „Естествено, че имаше страх. Кой не се страхува? Като всяка една жена, ние сме склонни да простим или да се опитаме да простим с цената на това да задържим човека до нас. Просто бяха много нещата, които се случваха и които вече бях направила, за да задържа този човек до себе си”, казва тя.

„Основното, което искам да кажа на всяка жена, е никога да не се моли за любов. Никога да не се промяна с цената на това да се хареса на човека до себе си. Да не си продава душата”, апелира певицата.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x