Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > „Макс Файт 57“ вади на ринга двама страховити претенденти Мартин Копривленски и румънеца Корнелиу Лисий /Видео и снимки/

„Макс Файт 57“ вади на ринга двама страховити претенденти Мартин Копривленски и румънеца Корнелиу Лисий /Видео и снимки/

На днешната пресконференция в софийския хотел Маринела, се уточниха детайлите около предстоящото 57-мо бойно състезание „Макс Файт 57“.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Президентът на Макс Файт -България Любен Джубрилов направи точен и ясен разбор на това, как ще протече бойното издание и кои ще вземат участие в него. /ВИЖ ВИДЕОТО/

На 10-ти февруари в Зала „Левски“-София ще станем свидетели на драматични сблъсъци. Една от най-атрактивните битки ще бъде на балканския шампион по кикбокс и носител на бронзов медал на Европейската купа К1 Мартин Копривленски, брат на друга кикбокс звезда Стоян Копривленски.

Негов опонент ще бъде 24-годишният румънец Корнелиу Лисий (4/5/0-1КО), който живее и тренира в Кишинев, Молдова и е с впечатляваща визитка в професионалния и аматьорския кикбокс.

Лисий е носител на цяла дузина републикански и европейски титли, включително и тази на WAKO, като през 2017г. става вице-световен шампион на WAKO world championship.

След успешна 2023 година с 2 зрелищни победи на профи ринга, Лисий ще стартира 2024 със сериозно предизвикателство в лицето на Мартин Копривленски. 

Двамата претенденти влизат в сблъсък в К1 формата в категория до 77 килограма.

Али Юзеир и Максим Заплитний ще се изправят един срещу друг, като главна среща за Гала Макс Файт 57.

Част от файт картата ще е тежкият боксьор Кирил Борисов, а дебют ще направи състезателят Георги Николов.

Зрителите ще видят грандиозното завръщане на ветерана Бранко Бабабчев и първата защита на боксовата титла на Влади Георгиев, след като я спечели през 2023 година от най-зрелищния боец Здравко Попов.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x