Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Марая Отварачката – достойната наследничка, която удари дъното с „червените си домати“

Марая Отварачката – достойната наследничка, която удари дъното с „червените си домати“

В света на безсрамната самопромоция и бляскавите чалгарски гламурчета, изниква Марая Отварачката – вчерашната пикл@, който разкри какво означава наистина „джуниър размер“. С невръстните си 16 години тя вече е успяла да излезе от сенките на майка си, Мара Отварачката, като се похвали с „по-червени домати“, отколкото би имал италианският ресторант за пици със зеленчуци.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Въпреки че понастоящем се стреми да бъде наричана „Марая“, можем спокойно да забравим името й, тъй като за сега тя е основно запомнена като „Джуниър Отварачката“, което доказва, че оригиналността ѝ блика като гейзер в парка Йелоустоун.

Сравнението с майка и не може да бъде избегнато – почти, като печеливш лотариен билет, но в случая с повече сили и необуздана жажда за лайкове.

„Каквато майката, такава и щерката“, казва народната мъдрост, и ако съдим по „червените домати“ върху екраните ни, можем да кажем, че ябълката е паднала точно под дървото – а вероятно и малко по -близо -до корена.

Сега, чакаме с нетърпение „Дзверо“ да се включи в играта и да опита да оправи и майка, и дъщеря.

Ако нищо друго умно не сес лучи, то поне видяхме, как наследницата, „Марая лъсна-сутиен“. Това отново ни напомни, че в социалните мрежи чудесата се случват всеки ден – някои по-забавни, други по-скандални. Време е да видим какво ни приготвя следващата глава от чалгарския епос „Отварачката“. Може би лъснат дирник с кукувиче перо в него или пепруда оформена като усмивката на Фики Стораро.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x