Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Спорт > Мартин Копривленски доминира молдовец и победи на Мax Fight 57

Мартин Копривленски доминира молдовец и победи на Мax Fight 57

Мартин Копривленски записа осма победа като професионалист в кикбокса и първи успех в пет-рундов двубой. Българинът надделя над молдовеца Корнелиу Лисий в подглавен двубой на събитието MAX FIGHT 57 в София. След 15 минути здрава битка на ринга в зала „Левски София“ 21-годишният Мартин бе обвен за победител с 3:0 гласа.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Копривленски откри битката с мощен удар със задната ръка. Бургазлията започна битката в типичния му обратен гард. Той зае центъра на ринга и започна да пресира и с фронт-кикове със задния крак. Лисий се опитваше да контрира с кикове, но неуспешно. Защитата на младия българин беше на ниво. В последната минута на рунда състезателят на СК „Армеец“ включи и боксови комбинации.

Финтовете на по-малкия от братята представители на бойната фамилия Копривленски объркваха Лисий и молдовецът изпитваше затруднения да реши кога да атакува и кога и от какво да се защитава. Многократният шампион на България започна да се чувства все по-комфортно и да атакува с все по-разнообразни атаки на ринга в зала „Левски София“, но нокаутиращото попадение не идваше.

Доминацията на Мартин се усили в третия и четвъртия рунд. Талантът с победа в „GLORY“ показа отлична кондиция и не спря да атакува. Силните удари в тялото на Лисий се отплатиха и молдовецът започа да се движи по-бавно и мудно на ринга.

Копривленски показа, че иска да зарадва публиката с нокаут и да се докаже пред себе си. Въпреки комфортната преднина в съдийските карти, българинът търсеше нокаута и в петата част. Лисий допусна много удари и в този рунд, но така и не падна на пода.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x