Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
17.07.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Международен семинар за рефери по кикбокс „WAKO ACADEMY“ ще се проведе във Варна

Международен семинар за рефери по кикбокс „WAKO ACADEMY“ ще се проведе във Варна

На 24 юни (понеделник) 2024г. в град Варна започва международен семинар за спортни рефери и съдии, към най-голямата световна федерация по кикбокс „WAKO“.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Мястото, където ще се проведе обучението е Национална спортна база „Спортпалас“ в непосредствена близост до град Варна.

Поканени са тримата най-добри лектори в света. За направление ринг ще отговарят Юри Лаптиков, който е ръководител на всички спортни съдии към Световната федерация „WAKO IF“, съвместно със Сами Саво – технически директор на направление ринг към „WAKO IF“. Съдиите на направление татами ще се обучават от Елефтерия Панагопоулу, която е ръководител на всички съдии на татами към „WAKO EUROPE“.

За участие в семинара се записаха над 100 души от 22 държави (България, Естония, Казахстан, Гърция, Кипър, Турция, Тунис, Финландия, Сърбия, Швейцария, Македония, Корея, Франция, Словения, Молдова,Босна и Херцеговина, Холандия, Латвия, Полша, Италия, Украйна, Сирия).

Първият ден на семинара е насочен изцяло към теоретичната част. Вторият и третия дни ще бъдат практически занятия, изучаване на системата „SPORTDATA“ и различни ситуации. През четвъртия финален ден ще се състоят полагането на изпит и официалната церемония по връчване на сертификатите.

Международният семинар за рефери по кикбокс започва на 24.06.2024г.  и завършва на 28.06.2024г.

„WAKO ACADEMY“ е първата по рода си академия за обучение и преквалификация на нови и вече доказали се спортни рефери и съдии.

Организатор е Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, съвместно с „WAKO ACADEMY“, като последната е представлявана от Камен Славов.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x