Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Молдовски турист нападнат и пребит в Слънчев бряг от старозагорски криминоген и дива селянка

Молдовски турист нападнат и пребит в Слънчев бряг от старозагорски криминоген и дива селянка

В Районно управление – Несебър е получено съобщение за открит окървавен мъж в района до кея на централния плаж в Слънчев бряг. На място е установено, че пострадалият е 25-годишен молдовски турист, който е заявил, че е нападнат и пребит от мъж и жена.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Бързи полицейски действия доведоха до арест на извършителите

Благодарение на бързите действия на полицията, извършителите на нападението са установени и задържани. Това са 36-годишен криминално проявен старозагорец и 35-годишна жена от старозагорското село Ловец. Двамата са разпознати от пострадалия.

Последствия за пострадалия

Вследствие на побоя молдовският турист е получил леки наранявания. Работата по случая продължава, като полицията разследва мотивите за нападението и други обстоятелства около инцидента.

Полицията в Несебър демонстрира бърза реакция и ефективност в справянето със случая, като задържа извършителите и осигури медицинска помощ за пострадалия. Случаят продължава да се разследва с цел изясняване на всички детайли и предаване на виновните на правосъдието.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x