Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Нагла банда от маскирани крадци вилнее в софийския квартал „Дружба“, безцеремонно опоскаха местен магазин /Снимки/

Нагла банда от маскирани крадци вилнее в софийския квартал „Дружба“, безцеремонно опоскаха местен магазин /Снимки/

Маскирани мъже са проникнали в голям магазин в столичния квартал „Дружба“ с цел грабеж. За случая алармира Красимир Г., който е собственик на търговския обект. Той разпространява и кадри от охранителните камери, заснели действията на безскрупулните апаши.

Около 2 часа след полунощ през нощта група от трима мъже се приближили по улицата. Един от тях следил, а другите проникнали с взлом през вратата. После заедно влезли в помещението, задействайки алармата. Те започнали да търсят трескаво сред подредената стока, а после се изтеглили.

„Бъдете внимателни и се пазете от тази банда. Това не им е единственият им удар в района! Имам информация, че са били и в други обекти“, алармира в социалните мрежи Красимир Г.

Мъжът призовава всеки, който има информация, да се свърже с него или органите на реда.

„Снощи разбиха магазина ни в „Дружба“ 1 на пазара. Търсеха стотинките, с които връщаме ресто. Може би им трябваха и по-едри суми, но удариха на камък! Бъдете внимателни и се пазете от тази банда. Това не им е единственият им удар в района! Ако ви се сторят познати, моля свържете се с мен или с 8-мо районно.“, призовава Красимир Г.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x