Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Нападателят на служителка в затвора в Бобов дол остава в ареста

Нападателят на служителка в затвора в Бобов дол остава в ареста

Окръжният съд в Кюстендил наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на 21-годишният мъж, пребил и ограбил жена в Бобов дол. Решението може да се обжалва пред Апелативния съд в София, съобщи БНР.

Младежът е обвинен, че около 19:00 ч. на 2 април на пешеходната алея в местността „Свети Спас“ в Бобов дол е взел насила от 55-годишна жена от града дамска чанта, мобилен телефон и 30 лв. Той й нанесъл ѝ удари с камък по главата, като ѝ причинил тежка телесна повреда. Младият мъж е направил самопризнания.

Според съда има опасност той да се укрие или да извърши престъпление. Младежът е осъждан като непълнолетен за нанасяне на средна телесна повреда и за грабеж, придружен със средна телесна повреда. Сегашното престъплението е извършено в рамките на изпитателния му срок.

Нападнатата и ограбена жена е служител на администрацията на затвора в Бобов дол.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x