Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Напредва изграждането на детската болница в Бургас

Напредва изграждането на детската болница в Бургас

Кметът на морския град Димитър Николов лично се похвали с напредъкът, който има в изграждането на детската болница на територията на Бургас.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

В пост в социалните мрежи Николов отбеляза напредване и то със сериозни темпове с дейностите по строителството. Той споделя още, че с екипа си са обсъдили графика, следващите етапи от строителството, оборудването и програмата за привличане на кадри.

Димитър Николов изрази радостта от факта, че има голям интерес откъм медици и всяка седмици води срещи с потенциални медицински персонал към детското лечебно заведение.

Основите на болницата са почти готови, започва подготовката за първия етаж и в началото на август ще се излее бетона за първата плоча.

Настилката за хеликоптерната площадка също е сложена, предстои маркиране. Другата седмица се очаква да започне строителството на двуетажния паркинг, а тръбите на “Топлофикация” ще бъдат финално преместени от терена до средата на юли.

„Всички етапи по подготовката са в график. Предизвикателствата са много, но се доближаваме до толкова желаната цел: Бургас ще има детска болница, която ще е в помощ на всички от Югоизточна България. Напредваме!“, сподели кметът.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x