Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
17.07.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Напредък в ремонта на детските отделения в УМБАЛ Бургас: Забележителни подобрения за най-малките пациенти (снимки)

Напредък в ремонта на детските отделения в УМБАЛ Бургас: Забележителни подобрения за най-малките пациенти (снимки)

Със значителни усилия и подкрепа от общината, дарители и собствените средства на болницата, ремонтът на детските отделения в УМБАЛ Бургас значително напредна.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Първото детско отделение вече се радва на обновени санитарни възли, нови мебели и освежена визия след шпакловка и боядисване. Въпреки положените усилия обаче, болницата се сблъска с предизвикателство: новите душ слушалки, закупени с грижа за пациентите, бързо биват отнети, като те стават най-предпочитаният „спомен“ за съпровождащите на малките пациенти.

След успешното завършване на ремонта в Първото детско отделение, вниманието сега е насочено към Второто детско отделение, където предстои подобрение на условията и закупка на необходима апаратура и консумативи.

Общата стойност на проекта е укрепена от генерозната подкрепа на дарители, които са осигурили 48 000 лева за закупуване на също толкова необходимата медицинска техника.

Ръководството на УМБАЛ Бургас изразява благодарност към всички, които дариха за този важен проект и призовава общността да продължи да подкрепя усилията за подобряване на здравните услуги за най-малките и най-уязвими пациенти.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x