Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Наркооранжерията в Българово-кьорфишек, в дома на местния собственик на сервиз Стоян Николаев са открити само лампи за сушене на трева и никакви наркотици /Снимки/

Наркооранжерията в Българово-кьорфишек, в дома на местния собственик на сервиз Стоян Николаев са открити само лампи за сушене на трева и никакви наркотици /Снимки/

Наркоорнжерията, която уж полицаите разкрили в Българово се оказа „кьорфишек“.

След, като излезе официална информация, че в град Българово е заловена нарколаборатория в дома на местния гражданин Стоян Николаев, от Днес България установихме, че нещата не са точно така.

Въпросният мъж в дома на който МВР обяви, че е открило наркооранжерия, е бил спрян за проверка от органите на МВР преди 10 дни. Отказал е да му се направи drug test и естествено по закон -остава без книжка и кола.

Стоян Николаев обаче отива в болницата и дава кръв за да докаже, че не е вземал наркотици.

Книжката му е прибрана, а автомобилът иззет и репатриран на полицейския паркинг. Десет дни по-късно пробата на Николаев още не е излязла.

Няколко дни, след като е проверен и оставен без книжка и кола, служителите на полицията решават да направят обиск в жилището на Стоян, където откриват съоръжения за сушене на марихуана. Те също са иззети от службите.

По време на обиска обаче наркотици не са открити никакви.

При извършването на проверка на самите съоръжения прибрани от дома на Стоян Николаев става ясно, че те не са използвани от много време.

Това е причината лицето да не е задържано от органите на реда и в момента Стоян е на свобода и продължава да работи в собствения си сервиз в града. Мъжът продължава да чака кръвните проби за да докаже, че не е бил надрусан и да си върне книжката, и колата.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x