Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
20.02.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > На вниманието на Полиция, Прокуратура и Община Бургас! Ще оставят ли Фотинка Кьосева да гази законите(видео)

На вниманието на Полиция, Прокуратура и Община Бургас! Ще оставят ли Фотинка Кьосева да гази законите(видео)

Нов скандал с Фотинка Кьосева в Каптажа край Бургас! Дамата, заедно с още две лица продължава да гази законите в населеното място и да тероризира хората там. За случая Днес България вече информира обществеността. Материал по темата можете да видите тук

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Днес за пореден път Кьосева демонстрира безпардонност. Освен, че тя и другите лица са се самонастанили в частен имот, те отглеждат и глутница нерегистрирани кучета, за които няма нито документи, нито каквото и да е доказателство за произход, собственост и принадлежност. Животните обикалят улиците и безпокоят сериозно живеещите там. Отделно групата на Фотинка извършва постоянно криминални дейности и реално се изхранва по този начин. Терорът обаче е вече нетърпим. Заради наглостта жителите на Каптажа подготвят подписка до институциите, които е крайно време да се намесят. Председателят на Сдружението за Каптажа Николай Димитров е категоричен, че ще сезира Прокуратура, Полиция и Община Бургас за скандала и беззаконието и ще иска тяхната намеса за да бъде решен проблемът. Той многократно е констатирал, че въпросната група краде ток от собствениците, които имат имоти наблизо. Заради това и на няколко пъти са им прекъсвали захранването. Наглостта обаче продължава. Заради това и Димитров призовава институциите да действат.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x