Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Невероятна история: 78-годишен баща и 53-годишна майка се радват на близнаци в Поморие

Невероятна история: 78-годишен баща и 53-годишна майка се радват на близнаци в Поморие

В една необичайна и вдъхновяваща история от Поморие, Алекси Радев на 78 години и Наталия Грищук на 53 години най-накрая се сдобиха с близнаци след десетилетие на упорити опити. Алекси, известен като старши спасител и треньор по айкидо и джудо, заедно с Наталия, която остана в България след да се запознали преди 15 години, споделят радостта си с появата на Ростислав и Дарина.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

„Чувствам, че младостта се връща в мен. За пореден път, защото преди това имам двама сина. Моят съвет към мъжете е да правят деца, защото България има нужда от здрави, силни, умни и интелигентни деца“, споделя Алекси Радев.

След неуспешни опити преди десетина години, двойката не се предава и продължава да се бори за своите мечти. Наталия, която е от Беларус, споделя:

„Моята голяма мечта са тези бебенца – Ростислав и Дарина. Няма нищо страшно в това да станеш родител на тази възраст. Господ с нас.“

С близнаците, родени в седмия месец поради хипертония при майката, се грижат в бургаската неонатология, където са под постоянно медицинско наблюдение.

Алекси Радев, който също така е известен със своята любов към шахмата и създаването на шахматен клуб в морския град, отправя и поздравление към всички жени:

„Жени, недейте нивга остарява. Бъдете като липовия цвят, макар и рано да прецъфтява, той пази дълго своя аромат. Правете деца!“

Тази невероятна история не само че разтърсва социалните мрежи, но и дава нови надежди на всички, че мечтите могат да се сбъднат независимо от възрастта.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x