Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Нескопосани конспиративни теории за пореден път обявиха Путин за мъртъв

Нескопосани конспиративни теории за пореден път обявиха Путин за мъртъв

След като преди три дни руски телеграм канал гръмна с новината, че Владимир Путин е получил сърдечен арест, днес каналът General SVR пуска нова сензационна новина – че руският президент всъщност се е преселил в отвъдното, а на негово място светкавично е бил активиран двойник.

Владимир Путин е починал вчера в 20 часа и 42 минути московско време в резиденцията си във Валдай, пише каналът, за който се смята, че има източници, близки до руските спец служби.

Валерий Соловей, който също твърди, че разполага с вътрешна информация, обяви:

„Тиранинът е мъртъв“. 

Според тази непотвърдена информация лекарите, които са извършвали реанимационни действия и са констатирали смъртта на руския президент, в момента са затворени в помещението с тялото по лична заповед на Дмитрий Кочнев, който получава заповеди от Николай Патрушев – секретар на Съвета за сигурност на Русия.

Според “ General SVR “ охраната на двойника на Путин е усилена, водят се преговори между различните групи за влияние, но всеки опит двойник да бъде представен за президента, ще е равносилен на държавен преврат.

Много наблюдатели обаче смятат, че както “ General SVR „, така и Соловей са използвани от службите и Николай Патрушев, за да пускат в  обществото различни слухове.

Междувременно в извънредно съобщение Кремъл опроверга лъжите, че 71-годишният Владимир Путин е „умрял в луксозния си горски дворец Валдай“. 

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x