Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Нефтохимиците затварят възлова пътна артерия в Бургас, вижте откъде може да се преминава…/Снимки/

Нефтохимиците затварят възлова пътна артерия в Бургас, вижте откъде може да се преминава…/Снимки/

Нефтохимиците ще блокират входно -изходната артерия на пътя Бургас -София, край Метро /кръговото/. От 9 часа започват да пристигат автобусите на протестиращите срещу дерогацията и полицейските сили ще са на терен за да осигурят параметъра на протестната зона.

Пътят официално ще бъде затворен от 10 до 12 часа. Обходните маршрути, които могат да се използват са през Мол „Странд“ за излизане от града, а влизащите в Бургас ще могат да използват обходния северен обход, край рафинерията Лукойл и кв. Долно езерово.

В Бургас от КАТ започнаха да пренасочват движението излизащо от града към северния обход. Точката за отбиването е край Технополис, през комплекс Славейков и северна промишлена зона.

Припомняме, че работниците на нефтозавода край Бургас се притесняват за работните си места, ако рафинерията спре работа заради налагане на дерогация от страна на правителството.

Вчера в Бургас беше Бойко Борисов, който се заяви, че няма да има такава, ако Лукойл си плати данъците възлизащи на милиард и половина.

„Друг вариант е, да им вдигнат три пъти заплатите и забравяме за думата дерогация“, заяви лидерът на партия ГЕРБ пред журналисти в морския град.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x