Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
21.02.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Свят > Не успяха срещу Орбан,той води политика която е добра за нормалните Унгарци

Не успяха срещу Орбан,той води политика която е добра за нормалните Унгарци

FILE PHOTO: Hungary's Prime Minister Viktor Orban in Brussels, Belgium June 24, 2021. John Thys/Pool via REUTERS/File Photo

Виктор Орбан и неговата партия „Фидес“ са категоричните победители на парламентарните избори в Унгария. Това е добра новина за нормалните хора. Но за транснационалните елити, за сенчестите мрежи на неправителствените организации, за либералния мейнстрийм,за евробюрократите, за глобалния олигархиат това е много лоша новина.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Какво ли не направиха всички тези структури, за да „изчегъртат“ Орбан.

Спретнаха срещу него една смехотворна коалицийка, където до хайверените социалисти и ЛГБТ активиститите спокойно се бяха разположили криптонацистите. Това невъзможно обединение, чиито членове иначе биха се изколили, сега се търпяха, служейки на „великата“ цел – да свалят Орбан.

Е, не успяха. Повечето унгарци гласуваха за човека, който през годините си във властта направи така, че да подобри материалното им благосъстояние. Ама крадял много, ама много скрити милиони имал, крещят противниците му.

Може и така да е. А може и да не е. По-важното е, че повечето унгарци живеят добре при управлението на Орбан. Защото другите политици крадат, но изобщо не се интересуват от това, че съгражданите им обедняват. За тях е важно да ги харесват глобалните елити и чиновниците в Брюксел. Е, Орбан пък води политика, която е добра за нормалните унгарци. И затова печели изборите.

Петър Волгин,фейсбук

Описваха го като кръволок и тиранин, като убиец на демокрацията, дори „путинист“ го наричаха.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x