Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Николай Марков обяви, че напуска политическа партия „Величие“

Николай Марков обяви, че напуска политическа партия „Величие“

Николай Марков, известен политически активист, направи важно изявление в социалната мрежа Facebook, в което обяви прекратяването на участието си в политическа партия „Величие“. Марков изрази сериозни обвинения към лидера на партията, Ивелин Михайлов, и неговата икономическа групировка, наричайки ги „псевдо икономическа групировка от сламени и зависими хора“.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

„От днес прекратявам моето участие във всички срещи с обществеността, организирани от ПП ‘Величие’. Призовавам моите последователи и симпатизанти да разпространят във всички населени места, в страната и извън нея, че ПП ‘Величие’ е само и единствено господин Ивелин Михайлов и неговата псевдо икономическа групировка от сламени и зависими хора. Както и, че целите на тази организация не са партийни, нито идеални. Доказателствата предстоят! Подредени, проверени и годни“, написа Марков в публикацията си.

Това изявление предизвика сериозни реакции в социалните мрежи и медийните среди. Мнозина очакват допълнителни разкрития и доказателства, които Марков обеща да представи в бъдеще.

ПП „Величие“ все още не е коментирала публично изявлението на Николай Марков.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x