Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Николов: Ще форсирам много проекти!

Николов: Ще форсирам много проекти!

Димитър Николов спечели петия си мандат като кмет на ГЕРБ в Бургас. Веднага след като станаха ясни предварителните резултати, той даде и първи изявления.

„Въпреки че все още не са окончателни резултатите, благодаря на всички, които излязоха и гласуваха на този вот, на моите симпатизанти и на всички, които гласуваха за мен и за останалите кандидати“, каза Николов. 

Ниската избирателна активност, според него, се дължи на политическата нестабилност в страната и серията от парламентарни вотове е демотивирала хората да гласуват. На предходните избори гласувах на машина, но сега, спазвайки правилата на ЦИК, нямах никакъв проблем да пусна двете бюлетини, каза кметът. 

На местата, където ГЕРБ не е на балотаж, все още няма решение кого ще подкрепя, стана ясно от думите му. „Мисля, че е прекалено рано в момента точно аз да давам такъв коментар“, каза Димитър Николов. 

„Заради нестабилната политическа обстановка, заради ковид, много проекти бяха замразени и спрени в Бургас. Ще форсирам тях и най-вече се надявам страната ни да има стабилно правителство и спокойствие, да работят всички програми и фондове, да има административен капацитет в държавата, който да отпуши всички възможности, чрез които местната власт може да реализира решенията на проблемите, за които говорихме през кампанията. Съжалявам, че нямаше истински сблъсък.“- коментира Николов.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x