Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Нинова провери на място дали „Кинтекс“ не работи за Украйна

Нинова провери на място дали „Кинтекс“ не работи за Украйна

Вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова посети „Кинтекс“ ЕАД. Целта на посещението не става много ясна освен да провери атмосферата, която цари там след като бе предприета смяна на директора.

Министър Нинова е уверила директорите на дирекции и отдели увери, че единствената цел на ДКК и Министерството на икономиката и индустрията е държавното дружество да се управлява прозрачно, да се прекратят злоупотребите и източването. „Работете спокойно, винаги може да разчитате на подкрепа“, заяви вицепремиерът.

Ръководният състав я е уверил, че не работят по договори за Украйна и Русия. Срещналите се с Нинова са опровергали и твърдението на досегашния изпълнителен директор, че има договор за 40 млн. евро и че това е причината да бъде освободен,

Те са били благодарни на Нинова, че е единственият министър, който е посетил компанията и изслушал тяхното мнение, пишат от Министерство на икономиката.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x