Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Нова детска площадка ще радва децата в туристическа местност Ченгене скеле /Видео и Снимки/

Нова детска площадка ще радва децата в туристическа местност Ченгене скеле /Видео и Снимки/

В туристическата местност Ченген скеле се изгражда нова, свръх модерна детска площадка. Площадката е от първа необходимост, тъй като посещаемостта в района е висока, а нуждите на децата са от първостепенно значение.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

През последните години Ченген скеле се превърна в притегателно място за бургазлии и гости на града. Красивата природа и спокойствието привличат много хора, които често идват с децата си.

Ченген скеле е живописен полуостров, разположен на около 10 километра от Бургас. Известен е със своята красива природа, чистия въздух и спокойствието. В местността има множество вили и хотелчета, както и бистра, и кафенета. Ченген скеле е идеално място за почивка и релакс сред природата.

Новата, съвременна детска площадка ще бъде завършена до началото на лятото и ще осигури на малчуганите много забавни моменти. Площадката ще бъде оборудвана с разнообразни съоръжения, подходящи за деца от различни възрасти.

Средствата за изграждането на площадката са осигурени от Община Бургас.

Очаква се новата придобивка да се превърне в любимо място за игра на децата и да допринесе за още по-приятното прекарване на времето на семействата в Ченген скеле.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x