Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Нова спортна площадка за потребителите на Защитено жилище за лица с умствена изостаналост в Бургас /снимки/

Нова спортна площадка за потребителите на Защитено жилище за лица с умствена изостаналост в Бургас /снимки/

Потребителите на Защитено жилище за лица с умствена изостаналост в Бургас вече имат нова спортна площадка. Новата придобивка се намира в двора на защитеното жилище, което е на ул. „Поп Грую“ № 45.

Кметът Димитър Николов честити новата ударопоглъщаща комбинирана площадка за волейбол и бадминтон на Защитеното жилище.

„Сигурен съм, че тя ще даде страхотна възможност за рехабилитация и повече движение, игри и спорт на открито, а това е изключително полезно за потребителите на Защитеното жилище. Всички потребители на Защитеното жилище ще могат да ползват предимствата, които то дава и това да им носи повече радост. Честита нова придобивка!“, сподели кметът Николов.

Събитието се превърна в истински спортен празник за потребителите, които са истински фенове на успехите на бургаските волейболни клубове, тъй като гости на откриването още бяха представители на ВК „Нефтохимик 2010“ /шампиони на България/ президентът на клуба Огнян Томов и капитанът на отбора Иван Станев и на ВК „Дея Спорт“ /четвърти в Супер Волей и финалисти за купата на България/ д-р Александър Маджуров, президент и собственик на клуба, и Валентин Братоев, Самуил Вълчинов и Ники Николов, както и директорът на Спортно училище „Юрий Гагарин“ Янчо Стойчев.

Волейболистите подариха подписани от тях волейболни топки на потребителите на Защитеното жилище и изпробваха новата волейболна площадка заедно с тях.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x